Seri studențești 2012

Seri studenţeşti cu spectacole şi filme, în Grădina Englezească a campusului USV

                    Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează în perioada 8 mai – 7 iunie  2012 o serie de manifestări studenţeşti în aer liber sub egida Serilor Studenţeşti USV. Activităţile vor avea loc între orele 19:30 şi 21:30 în Grădina Englezească a USV (corp D) în fiecare seară din perioada menţionată, cu excepţia zilelor de sâmbăta şi duminică.

În cadrul acestui eveniment se vor desfăşura concerte şi spectacole susţinute de studenţi, profesori şi invitaţi, prezentări şi proiecţii de filme, prelegeri şi dezbateri publice.

Toţi studenţii care au ca pasiune muzica, dansul, arta dramatică sau alte activităţi artistice şi care doresc să îşi promoveze talentul în cadrul concertelor şi spectacolelor organizate sunt invitaţi să se înscrie la preselecţii până pe 4 mai 2012, trimiţând pe adresa serile@usv.ro informaţii privind numele, facultatea, numărul de telefon şi o scurtă descriere a momentului pe care ar dori să îl prezinte.

Obiectivele principale ale acestor manifestări sunt îmbunătăţirea calităţii vieţii studenţeşti în campusul USV, intensificarea dialogului informal între profesori şi studenţi şi dezvoltarea unui cadru de cunoaştere şi colaborare între studenţii de la facultăţi diferite.

Evenimentul este coordonat de prof. univ. dr. Mihai Dimian şi prof. univ. dr. Adrian Graur, în colaborare cu studenţii reprezentanţi din USV, Departamentul de Comunicaţii şi Tehnologii Informaţionale şi Radio USV.

Programul detaliat al activităţilor va fi definitivat şi publicat la începutul lunii mai.

Mai multe informaţii se pot obţine la asistent coordonator Raluca Răducanu, pe adresa ralu.raducanu@usv.ro  sau  0230/520.081.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s